Filme online subtitrate HD gratis în română – FilmeRO.tv
loading...
Dark Skies (2013)

Dark Skies (2013)

HorrorSFThriller

IMDB: /10 voturi

Urmăreşte online filmul Dark Skies 2013 (Ceruri Întunecate), cu subtitrare în Română.

Dark Skies 2013 (Ceruri Intunecate), film online subtitrat în Română

Lacy se trezeşte în puterea nopţii pentru a-şi verifica cei doi băieţi înainte de-a se îndrepta spre bucătărie, unde descoperă că uşa de la frigider este larg deschisă, iar conţinutul acestuia este răspândit pe podea. Uşa din spate este, de asemenea, larg deschisă. A doua zi, ea şi soţul ei consideră că un animal a pătruns în casă şi a cauzat stricăciunile, deşi este un pic nedumerită de faptul că legumele au fost mâncate iar carnea a rămas intactă.

Peste ceva timp, Lacy se trezeşte din nou seara şi se îndreaptă spre bucătărie unde găseşte toate pachetele cu mâncare şi bolurile aranjate unul peste celălalt pe masă, podea… Candelabrul de deasupra mesei din bucătărie pare să proiecteze pe tavan nişte semne ciudate. A doua zi femeia cheamă poliţia să investigheze dacă uşile sau ferestrele au fost forţate şi a intrat vreun strâin în casă, dar aceştia nu găsesc absolut nimic. Unul dintre poliţişti îi sfătuieşte să-şi reconecteze casa la sistemul de alarmă, chiar dacă este costisitor. În noaptea următoare, alarma este declanşată, iar după ce este oprită de Daniel acesta realizează că toate uşile şi ferestrele sunt încuiate, aşa cum ar trebui să fie.

Compania de securitate crede că este o defecţiune tehnică pentru că toate punctele de acces au fost declanşate în acelaşi timp. Apoi, cei doi soţi îşi dau seama că toate fotografiile lor au dispărut din rame. Numărul de evenimente stranii se înmulţesc tot mai rapid şi devin din ce în ce mai periculoase, începând să afecteze în mod direct unul dintre copii, Sammy, dar şi pe ei însuşi. După ce instalează o serie de camere video în toată casa, Daniel descoperă faptul că nişte siluete întunecate stau în fiecare cameră din casă şi începe să o creadă pe Lacy care este convinsă că o forţă extraterestră se află în casa lor.

Urmăreşte online filmul Dark Skies 2013 (Ceruri Întunecate), cu subtitrare în Română.
UPDATE: Calitatea video a filmului este cea mai bună posibilă!

Server 2
Server alternativ

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *