loading...
Diana (2013)

Diana (2013)

BiograficRomantice

IMDB: /10 voturi

Urmăreşte online filmul Diana - Prinţesa Diana 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Diana – Prinţesa Diana 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Diana este un film autobiografic, în regia lui Oliver Hirschbiegel, despre ultimii doi ani din viaţa Prinţesei de Wales. Scenariul este bazat pe cartea lui Kate Snell, apărută în anul 2001, intitulată Diana: Her Last Love, şi a fost scris de Stephen Jeffreys. Actriţa australiano-britanică Naomi Watts este cea care va interpreta rolul îndrăgitei prinţese. Filmul a fost întâmpinat cu extrem de mult negativism, mai ales din partea presei britanice, care, pur şi simplu, a şters cu el pe jos. Notele sunt extrem de mici pe site-urile de specialitate, iar Naomi Watts a fost nominalizată la „Zmeura de Aur” pentru cea mai slabă actriţă.

Printre cele mai importante elemente care au fost criticate de specialişti se numără faptul că evenimentele din film nu reflectă realitatea petrecută şi faptul că Regina Elizabeta II şi Prinţul Charles au fost ignoraţi complet, astfel că se prezintă viaţa prinţesei dintr-un singur sens. În ciuda eforturilor tuturor de-a o prezenta ca fiind „Our Lady of Broken Hearts”, Diana din film este o persoană obsedată de ea însăşi şi lipsită de compasiune faţă de societate.

Aşa cum spuneam, filmul prezintă ultimii doi ani din viaţa Dianei, atunci când Prinţesa s-a implicat într-o aventură amoroasă cu Hasnat Khan, un cardiolog pakistanez interpretat de fostul star din serialul „Lost”, Naveen Andrews. Curând, cei doi amorezi realizează că este tot mai dificil să-şi ţină relaţia ascunsă de ochii lumii având atâta atenţie asupra lor din partea presei şi a poporului britanic. Despărţirea lor a avut un impact foarte puternic asupra Dianei, iar aceasta s-a implicat într-o altă relaţie, cu Dodi Fayed (Cas Anvar), pentru a încerca să se răzbune pe fostul ei iubit şi a-l face gelos pe acesta.

Urmăreşte online filmul Diana – Prinţesa Diana 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *