Filme online subtitrate HD gratis în română – FilmeRO.tv
loading...
Her (2013)

Her (2013)

DramaRomanticeSF

IMDB: /10 voturi

Urmăreşte online filmul HER - EA 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Her – Ea 2013, film online subtitrat în Română

Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) este un bărbat singur şi introvertit care scrie scrisori de dragoste personalizate pentru oamenii cu dificultăţi în a-şi exprima sentimentele. Trist din cauza iminentului divorţ de iubita lui din copilărie, Catherine (Rooney Mara), Theodore cumpără un sistem de operare cu inteligenţă artificială care poate comunica şi este conceput să se adapteze şi evolueze precum o fiinţă umană. El hotărăşte ca acest sistem de operare să aibă identitate feminină, astfel că îşi ia numele de „Samantha” (Scarlett Johansson). Theodore este fascinat de capacitatea ei de-a învăţa şi a creşte psihologic, iar drept consecinţă, pe măsură ce discută despre viaţă şi dragoste, ei se ataşează unul de celălalt şi Theodore spune că evită să semneze actele de divorţ deoarece nu doreşte să o piardă pe Catherine.

Samantha îl convinge pe Theodore să meargă la o întâlnire „pe neve” cu o cunoştinţă (Olivia Wilde) de care vechea lui prietenă, Amy (Amy Adams), a tot încercat să-l cupleze. Spre surprinderea lui, el şi femeia respectivă se înţeleg foarte bine. Atunci când sunt pe cale să facă dragoste, femeia îl întreabă dacă este disponibil să-şi ia un angajament faţă de ea, iar când Theodore ezită să dea un răspuns, ea pleacă. Theodore menţionează această întâmplare într-o discuţie cu Samantha şi încep să vorbească despre relaţii.

Samantha îl întreabă la un moment dat despre relaţia pe care o are cu Amy, iar el spune că, deşi au avut ceva tentative în liceu de-a ieşi împreună, ei sunt doar foarte buni prieteni şi Amy este acum căsătorită. Intimitatea dintre Theodore şi Samantha devine tot mai puternică şi acest lucru se reflectă pozitiv în scrierile lui. Mai târziu, Samantha sugerează să angajeze un surogat, Isabella (Portia Doubleday), pentru a o întruchipa şi a putea fi apropiaţi fizic, nu doar mental.

Urmăreşte online filmul HER – EA 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDSCR.

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *