Filme online subtitrate HD gratis în română – FilmeRO.tv
loading...
Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)

Jackass Presents: Bad Grandpa (2013)

Comedie

IMDB: /10 voturi

Urmăreşte online filmul Jackass Presents: Bad Grandpa 2013 (Jackass Prezintă: Bunicul rău), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Jackass Presents: Bad Grandpa 2013 (Jackass Prezintă: Bunicul rău), film online NESUBTITRAT în Română

Un băiat de opt ani, pe nume Billy (Jackson Nicholl), stă în camera de aşteptare a unui birou de avocatură şi citeşte o revistă unde vede o poză cu un tip care pescuieşte. Billy se întoarce spre femeia care stă lângă el şi îi spune că i-ar plăcea să locuiască acolo, lângă închisoare, deoarece mama lui va merge acolo din cauză că a fost prinsă vânzând droguri. Mama lui vine şi îl ia, spunându-i că vor merge la bunicul lui. Îl vedem apoi pe bătrânul Irving Zisman (Johnny Knoxville) stând, de asemenea, într-o sală de aşteptare, de data asta a unui spital, care răsfoieşte o revistă cu poze deocheate.

O asistentă vine la el şi îi spune că starea de sănătate soţiei lui a luat o întorsătură tragică şi că a murit. După un scurt moment de tăcere, Irving începe să râdă şi se bucură de moartea soţiei. El vorbeşte apoi cu penisul său „Leroy” căruia îi spune „Suntem liberi!” Irving pleacă de la spital pentru a-şi face de cap, dar cluburile de masaj şi striptease sunt închise. Cu ocazia înmormântării soţiei sale, când se pregăteşte să susţină un discurs, Billy şi mama lui, Kimmie (Georgina Cates) dau buzna şi aceasta îi ordonă lui Irving să se asigure că puştiul va ajunge să stea cu tatăl lui.

Irving îl ia pe Billy la un restaurant pentru a se întâlni cu un consilier în timp ce îl contactează pe tatăl lui, Chuck (Greg Harris) prin intermediul webcamului pentru a-l informa despre situaţia curentă. Chuck se dovedeşte a fi un parazit ticălos care refuză să-l ia pe Billy deoarece nu-şi permite să-l întreţină, dar până la urmă iubita lui intervine şi îi spune că îşi poate permite acest lucru, astfel că îi spune să-l aducă pe puşti în Raleigh, Carolina de Nord, sâmbătă la ora 14:00. În drum spre Carolina de Nord, bunicul şi nepotul au parte de peripeţii care mai de care mai comice.

Urmăreşte online filmul Jackass Presents: Bad Grandpa 2013 (Jackass Prezintă: Bunicul rău). Deocamdată, calitatea video este CAM şi NU are subtitrare în Română.

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *