Filme online subtitrate HD gratis în română – FilmeRO.tv
loading...
Riddick (2013) online subtitrat

Riddick (2013) online subtitrat

Riddick    06 Sep 2013

R 119 min ActiuneSFThriller

6.4
IMDB: 6.4/10 111,597 voturi

, , ,

2 nominations.

USA, UK

Riddick (2013) online subtitrat

Abandonat pe o planetă pustie cinci ani după Cronicile lui Riddick, el iese la suprafaţă dintr-un morman de moloz, rănit grav şi cu un picior rupt. Riddick (Vin Diesel) îşi pune la loc piciorul şi se apără de câteva bestii asemănătoare câinilor care îl atacă. Având nevoie de timp de vindecare, Riddick se ascunde şi întră într-o stare de hibernare. În timp ce doarme, el are parte de nişte viziuni din trecut ce s-au petrecut la sfârşitul Cronicilor lui Riddick. Acestea exprimă nemulţumirea şi neliniştea sa tot mai mare în legătură cu Lord Marshall al Necromongerilor şi dorinţa lui de-a se întoarce pe tărâmul său natal, Furya.

Riddick cade apoi la o înţelegere cu Comandantul Vaako (Karl Urban); locaţia Furyei şi o navă care să-l ducă acolo în schimbul devenirii lui Vaako noul Lord Marshal. Riddick şi un grup de Necromongeri, conduşi de Krone (Andreas Apergis), ajung pe planeta dezolantă. Dându-şi seama că această planetă nu este Furya, Riddick îi omoară pe mai toţi însoţitorii lui atunci când îl atacă şi vor să-l asasineze. Krone foloseşte o puşcă bazată pe impulsuri electromagnetice pentru a prăbuşi marginea pe care se afla Riddick, îngropându-l în mormanul de moloz din care a ieşit mai devreme.

Ieşit din hibernare, Riddick găseşte o vastă oază de verdeaţă, dar singurul pasaj prin care se poate ajunge acolo este păzit de câteva creaturi asemănătoare scorpionilor ce se ascund în lacurile noroioase din apropiere. Riddick îşi petrece timpul dezvoltând un antivenin pentru acele creaturi şi crescând şi dresând un pui de bestie asemănător câinelui. Folosind arme artizanale, Riddick reuşeşte să ucidă câteva creaturi scorpion şi îşi croieşte drum spre savană alături de „căţelul de companie”. Însă scopul principal al lui Riddick este să părăsească această planetă, astfel că trimite un mesaj anunţându-şi prezenţa şi identitatea, atrăgând grupuri de vânători de recompense, conduşi de un bărbat pe nume Santana (Jordi Mollà), şi unul de mercenari, condus de Boss Johns (Matt Nable), pentru a pune mâinile pe el.

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *