loading...
The Grey (2012)

The Grey (2012)

ActiuneAventuraDrama

IMDB: /10 voturi

Urmăreşte online filmul The Grey 2011 (La limita supravietuirii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Grey 2011 (La limita supravieţuririi), film online DVDRip, subtitrat în Română

John Ralph Ottway lucrează în Alaska, iar meseria lui este aceea de-a ucide lupii care ameninţă echipa ce se ocupă de exploatarea petrolului de acolo. În ultima sa zi de muncă, Ottway îi scrie soţiei sale, Ana, o scrisoare în care-i explică planul său de-a se sinucide. În cele din urmă, însă, se răzgândeşte. A doua zi, avionul care-i transporta este prins într-un viscol şi se prăbuşeşte. Ottway are o viziune cu soţia lui care-i spune să nu îi fie teamă, iar apoi se trezeşte şi descoperă unul din membri rănit foarte grav, care îşi dă ultima suflare. Luând controlul asupra situaţiei, el le dă misiunea celor care au supravieţuit să facă un foc. În timp ce face asta, el descoperă un cadavru şi este atacat de lupii cenuşii ce se hrăneau cu el. După ce îl salvează pe Ottway, grupul presupune că se află pe teritoriul lupilor şi decid să stea de pază cu rândul.

Mai târziu, Hernandez este ucis de doi lupi, iar cadavrul său este descoperit a doua zi dimineaţă. Ottway sugerează să părăsească toţi locul accidentului, dar Diaz îi pune la îndoială autoritatea. În cele din urmă ei pleacă de acolo şi în timp ce înaintau prin zăpadă sunt atacaţi de o haită de lupi, făcându-i pe aceştia să o ia la fugă pentru a se adăposti în pădure şi a face un foc ca să ţină prădătorii la distanţă. Ei încep apoi să îşi facă arme artizanale, iar Diaz se dă iarăşi la Ottway, dar nici de această dată nu are mai mult succes, deoarece este pus imediat la colţ.

Un lup omega, trimis acolo de liderul haitei pentru a-i testa, este ucis de oameni şi apoi mâncat, iar ca un semn de sfidare a lupilor, Diaz ia capul lupului şi îl aruncă înspre haită, o mişcare deloc inspirată, deoarece lupii sunt singurele creaturi cunoscute ca fiind răzbunătoare. În dimineaţa următoare, ei pornesc din nou la drum în speranţa că vor ajunge la un loc sigur, dar lupii nu renunţă la ideea de-ai vâna unul câte unul şi continuă să-i urmărească.

Urmăreşte online filmul The Grey 2011 (La limita supravieţuirii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *