loading...
The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption (1994)

CrimaDrama

IMDB: /10 voturi

Urmăreşte online filmul The Shawshank Redemption (1994) (Închisoarea Îngerilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Shawshank Redemption 1994, (Închisoarea Îngerilor), film online subtitrat în Română

Ocupantul primului loc în topul iMDB de ani buni, cu o notă medie de 9.2 din 939,801 voturi, Închisoarea Îngerilor (The Shawshank Redemption) este filmul care te va trece printr-o mulţime de emoţii şi stări, iar atunci când se termină îţi va rămâne întipărit în minte foarte multă vreme şi pe care vei dori să-l recomanzi şi prietenilor tăi.
În anul 1947, bancherul Andy Dufresne este condamnat pentru uciderea soţiei sale în baza unor, dovezi circumstanţiale, şi este condamnat la închisoare pe viaţă în penitenciarul Shawshank State. Andy se împrieteneşte rapid cu contrabandistul Ellis „Red” Redding, un deţinut care-şi ispăşeşte, de asemenea, o condamnare pe viaţă.

În primii ani de ispăşire a pedepsei, viaţa lui Andy este una groaznică şi trebuie să fie mereu în gardă pentru a se feri de o gaşcă denumită „The Sisters” – deţinuţii care îi agresează sexual pe ceilalţi. În urma unui incident violent, liderul celor de la „The Sisters” rămâne paralizat.

El este transferat la o închisoare-spital dintr-un alt stat şi astfel viața lui Andy se schimbă: reuşeşte să înfiinţeze o bibliotecă alături de prieteni, organizează examene la care să participe deţinuţii şi ajunge să lucreze pentru directorul închisorii. În tot acest timp, Andy pune la cale un plan ingenios şi elaborat de evadare, pe care nimeni nu l-ar fi bănuit.

Urmăreşte online filmul The Shawshank Redemption 1994, (Închisoarea Îngerilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *