loading...
Tooth Fairy (2010)

Tooth Fairy (2010)

ComedieFantastic

IMDB: /10 voturi

Urmăreşte online filmul Tooth Fairy 2010 (Zâna Măseluţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Tooth Fairy 2010 (Zâna Măseluţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Derek Thompson (Dwayne Johnson) este un jucător de hockey poreclit „Zâna Măseluţă” pentru că-şi loveşte adversarii şi îi lasă fără dinţi în timpul meciurilor. Într-o noapte, Derek fură un dolar de fiica iubitei sale Carly (Ashley Judd) în vârstă de şase ani, Tess (Destiny Whitlock), care era lăsat în schimbul dintelui ei şi îi spune că zâna măseluţă nu există. Mai târziu în acea noapte, el primeşte o „convocare” sub pernă. Lui Derek îi cresc în mod magic aripi şi este transportat pe tărâmul zânelor. Acolo, el se întâlneşte cu cel desemnat să-l asiste, Tracy (Stephen Merchant), şi şefa zânelor, Lily (Julie Andrews).

Lily îi spune lui Derek că este un „distrugător de vise” din cauza modului în care se comportă cu copiii în general şi cu Tess în mod special. El este apoi condamnat să servească timp de două săptămâni drept zână măseluţă. Apoi, el se întoarce în patul său şi când se trezeşte consideră că totul a fost un coşmar. Totuşi, la scurtă vreme realizează că totul a fost real atunci când primeşte un SMS de la Tracy care-i dictează prima misiune. Pe urmă face cunoştinţă cu Jerry (Billy Crystal) care-i oferă uneltele necesare pentru a-şi îndeplini misiunea.

Printre aceste unelte se află o „pastă de micşorare” (permite micşorarea oamenilor până la aproape 10 centimetri), „spray pentru invizibilitate”, „praf pentru amnezie” (în caz de necesitate face ţinta să uite ultimele câteva secunde), „alungarea pisicilor” (un claxon ce sperie pisicile) şi „bomboane de mentă de lătrat” (consumatorul bomboanelor poate lătra precum câinii). În ziua următoare, Carly şi Tess merg la o petrecere, lăsându-l pe Derek să aibă grijă de fiul ei adolescent, Randy (Chase Ellison), care vrea să devină un star rock. Randy nu-l place pe Derek deoarece pare la fel ca şi ceilalţi iubiţi ai mamei sale din trecut.

Urmăreşte online filmul Tooth Fairy 2010 (Zâna Măseluţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

[iframe src=”http://vk.com/video_ext.php?oid=185997113&id=165855520&hash=cea4364199bf0832&hd=1″ width=”607″ height=”360″ frameborder=”0″]

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *