loading...
Vikings – Sezonul 1

Vikings – Sezonul 1

ActiuneDramaIstoriceSeriale online

IMDB: /10 voturi

Urmăreşte sezonul 1 complet din serialul Vikings - Vikingii, cu subtitrare în Română.

Vikings – Vikingii, sezonul 1, serial online subtitrat în Română

Serialul este inspirat din povestea Vikingilor din Scandinavia medievală. Acesta se concentrează asupra faptelor eroice ale căpeteniei vikingilor, Ragnar Lodbrok, şi oamenilor acestuia, cât şi asupra familiei sale. Primul sezon îl prezintă pe Ragnar (Travis Fimmel) ca pe un tânăr războinic viking care tânjeşte să descopere noi şi noi civilizaţii peste mări. Împreună cu prietenul lui, iscusitul meşteşugar Floki (Gustaf Skarsgård), el construieşte o nouă generaţie de corăbii rapide şi îi cere conducătorului local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne), un bărbat care nu împărtăşeşte viziunile sale măreţe, să-l lase să se aventureze în încă neexplorata Anglie de Nord-Est.

El este susţinut de fratele său, Rollo (Clive Standen), care râvneşte în secret la soţia lui, scutiera Lagertha (Katheryn Winnick). Primul raid al lui Ragnar pe tărâmurile Angliei, în Northumbria, este încununat de succes şi se întoarce împreună cu vikingii lui cu o mulţime de bogăţii de acolo, dar şi cu călugărul Athelstan (George Blagden) luat prizonier. Această victorie îi aduce, însă, şi duşmănia Regelui Aelle (Ivan Kaye) şi declanşează o serie de confruntări tot mai puternice cu autocratul Earl, asta până când Ragnar se satură şi îl ucide pentru a-i lua locul. Ragnar jură loialitate Regelui Horik (Donal Logue) şi îl reprezintă pe acesta în negocierile în legătură cu o dispută asupra terenurilor pe care o are cu Earl Borg de la Götalands (Thorbjørn Harr). În acest răstimp, el este sedus de Prinţesa Aslaug (Alyssa Sutherland).

Datorită audienţelor foarte mari înregistrate de acest serial, cei de la History au anunţat că vor face un al doilea sezon, de zece episoade, iar primul dintre ele este programat să apară undeva în luna aprilie a anului viitor.

Urmăreşte sezonul 1 complet din serialul Vikings – Vikingii, cu subtitrare în Română.

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 1

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 2

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 3

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 4

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 5

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 6

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 7

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 8

Vikings – Vikingii, sezonul 1, episodul 9

No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *